ZARADI NAPOVEDANEGA SLABEGA VREMENA JE DOGODEK

SKUPAJ ZMOREMO

PRESTAVLJEN NA JESEN 2022. 

Najavljamo in vas vabimo na najbolj vključujočo prireditev leta v Zasavju: SKUPAJ ZMOREMO

V soboto, 28.5.2022 od 17. ure dalje na Mestni ploščadi Zagorje ob Savi.

Glavni cilji prireditve so:
1. osveščanje družbe od najmlajših do starejših, o pomenu čim večje vključenosti oseb s posebnimi potrebami v lokalno okolje – preventiva, da se v Zasavju NIKOLI ne zgodi “Divača”,
2. osveščanje družbe, svojcev in strokovnih delavcev o pomenu širjenja socialne mreže in ohranjanja čim daljše samostojnosti oseb s posebnimi potrebami, skladno z njihovimi zmožnostmi. Da lahko živijo v domačem okolju čim dlje, s podpornimi storitvami, ki jih od 30.6.2022 omogoča novo sprejeti Pravilnik o storitvah socialnega vključevanja invalidov.
3. medsektorsko sodelovanje in povezovanje različnih organizacij za dober namen (zbirali se bodo prostovoljni prispevki za rehabilitacijske pripomočke VDC Zasavje za bazalno stimulacijo)
4. optimistično druženje ljudi ob petju, plesu, glasbi in modni reviji blagovne znamke Prešito VDC Zasavje, v sodelovanju z Botiqua Fenomen iz Zagorja, ki je soorganizator prireditve.

Manekenke in manekeni bodo uporabniki/ce VDC Zasavje, onkološke bolnice, kandidatke za miss Slovenije 2022 in tudi otroci zaposlenih VDC Zasavje.

Le skupaj zmoremo graditi VIP (vključujoče in povezano) Zasavje, v katerem bo VSEM lepo živeti….

Kategorije: Novice

Skip to content