VABILO NA PRIREDITEV

S TEBOJ SEM JAZ

Z velikim veseljem vas vabimo na kulturno prireditev z modno revijo VIP (Vključujoče Inovativno Povezano) Zasavje.
Prenos bo potekal v živo na facebook strani VDC Zasavje
_
_
Na naši VIP prireditvi bodo vsi prisotni hkrati tudi nastopajoči, saj želimo s tem pokazati, kako pomembno je, da imamo vsi ljudje priložnost biti aktivni igralci na “igrišču življenja”, ne le pasivni opazovalci…
Le tako S teboj sem Ti lahko spremenimo v S teboj sem Jaz.
VZEMI SI ČAS IN SI OGLEJPRIREDITEV V ŽIVO

S TEBOJ SEM JAZ

ČEZ NATANKO...

KAJ SE BO DOGAJALO?

MODNA REVIJA

Uporabnice VDC so se v VIP projektu opolnomočile in sedaj pogumno stopajo na “družbeni oder” skupaj z aktualnimi finalistkami miss Slovenije. Na modni reviji bodo nosile slovenske jakne More than beauty in izdelke VDC, eko blagovne znamke Prešito.

KAJ SE BO DOGAJALO?

GOSTJE

Modni reviji se bo pridružila tudi trenerka razmišljanja mag. Nastja Mulej, skupaj s predstavniki 3 skupin – zasavskih direktorjev, ravnateljev, učiteljev in otrok, ki smo se celo leto učili kreativnega, vključujočega razmišljanja. Skupaj smo izvedli in zasnovali številne aktivnosti, projekte za bolj vključujočo zasavsko družbo. Pridružile se nam bodo tudi članice zasavske skupine za samopomoč rakavih bolnikov, ki bodo prikazale pomen pravilnega pregledovanja dojk in zdravega način življenja.
Vse pa bo prežeto s KULTURO, povezano v verzih naše zaposlene Mateje Virant-Košak, plesu, glasbi, poeziji uporabnikov in uporabnic VDC Zasavje ter učenk glasbenih šol Hrastnik, Trbovlje in Zagorje.

NAMEN

VIP ZASAVJE

VIP Zasavje je inovativen koncept vključevanja ranljivih skupin v družbo. Vključujočo družbo gradimo celovito, na dveh glavnih temeljih hkrati. Prvi so kompetence in samozavest invalidov za vključevanje v družbo. Drugi je kreativno medsektorsko povezovanje in sodelovanje vodilnih, zaposlenih iz različnih organizacij, učiteljev in otrok s ciljem, da se skupaj naučimo odstranjevati poleg arhitektonskih ovir za invalide tudi ovire v glavah ljudi. Da postanemo vključujoča družba ZA VSE v mislih, besedah in dejanjih.

POVEZANE ORGANIZACIJE

ViP ZASAVJE

SAMOZAVEST UPORANIKOM

VIP ZASAVJE

VIP ZASAVJE

KOOPERANTI VDC ZASAVJE

POVEZANI DIREKTORJI / RAVNATELJI

ViP ZASAVJE

VIP ZASAVJE

MEDIJSKI PODPORNIKI

Like this:

Skip to content