Spoštovani,

Z veseljem vam sporočamo, da je naša inovacija Gradimo vključujoče, inovativno in povezano Zasavje “zmagovalka” tudi na nacionalnem nivoju. Po prejetem zlatem priznanju in posebnem priznanju za prispevek na področju inovativnosti na regionalnem, zasavskem nivoju, smo 12.10.2021 pozno popoldne, na svečani prireditvi GZS Slovenija, dobili tudi na nacionalnem nivoju posebno priznanje za inovacijski izziv 2021. Poleg tega smo z več kot četrtino vseh prejetih glasov, postali Naj inovacija po izboru slovenske javnosti 2021 izmed vseh 41 zlatih slovenskih regionalnih inovacij. 

Po prireditvi smo včeraj na družabnih omrežjih delili sledeči zapis:

“Dan kot iz sanj. Naša družbena inovacija #gradimovipzasavje zmagala po izboru javnosti na slovenskem nivoju, med samimi vrhunskimi gospodarskimi inovacijami. Čestitke vsem. Hvala ekipa VDC Zasavje, Nastja Mulej, Jelka Verk, Miss Slovenia for Miss World (Official) in hvala vsem, ki sodelujete v VIP-u, nas podpirate, pa tudi tistim, ki ste glasovali za nas, za bolj vključujočo, povezano slovensko družbo. 

Ja, “have faith, believe in yourself, in people, in your team…””

Hvala tudi vsem zasavskim in slovenskim medijem, ki nas podpirate. Brez vas, bolj vključujoče, povezane – VIP družbe za vse, ni.

Prijazen pozdrav iz VDC ZASAVJE

dr. Špela Režun, direktorica

Kategorije: Novice

Skip to content